WINDOWS ANDROID IOS MAC
 • 5.00 /5

µTorrent 3.4.2 Program File Sharing

µTorrent falas file-sharing program. Programi është i instaluar në të gjithë kompjuterat në botë, fotografi, muzikë, film, dokument, shkarko dhe të ndajnë. P2p, përrua, i njohur si më popullore file-sharing program. Të fillojnë për të shkarkuar një skedar, kur ju shkarkoni nga shumë burime. Lidhjen tuaj është i prishur, edhe sikur të jetë në gjendje të vazhdojë më vonë. Pika e rëndësishme, µTorrent fillojë automatikisht kur kompjuteri është i aktivizuar, dhe tuaj fotografi në të nga të tjerët indrilme për të ofruar. Në këtë drejtim, vetëm shkarkimit skedarin për të hapur, dhe kur ju jeni bërë, ju duhet të mbyllni programin. Sistemi juaj yormasa në mund të ngadalësojnë lidhjen tuaj të internetit. Aayar shkarko seksion dhe uplaoad cilësimet. Në sajë të një Programi nga interneti për të lira, ju mund të shkarkoni file dhe paylabilir. Programi pothuajse mbështetur në dispozicion për të gjitha gjuhët. Kategori: P2P Software, I Shkarkuar Software Sistemi Operativ WINDOWS ANDROID MAC.

µTorrent image
µtorrent

shkarkuar

 • Licencë : I lirë
 • Version : 3.4.2
 • Madhësia : 1.61 MB
 • Sistemi Operativ :
  • WINDOWS
  • ANDROID
  • MAC
 • Sistemi Operativ Version : Windows/Android/Mac
 • Prodhuesi :
 • Data E Rinovuar : 2015-02-13